Coneix-nos

Qui som?

Viu el lleure és un espai diàfan situat al barri de Gràcia de Barcelona, creat per dos professionals del servei de l’educació en el lleure juntament amb col·laboradors disposats en que el nostre local funcioni amb efectivitat.

El nostre projecte neix de la necessitat del barri i dels voltants de tenir un espai prou gran i diàfan per realitzar conferències, aniversaris, celebracions i esdeveniments per a totes les edats. El nostre objectiu és que tota persona que vulgui realitzar qualsevol esdeveniment, pugui disfrutar-lo en privat i amb totes les comoditats possibles, per que sigui un dia inolvidable.

Formem part de l’associació de comerciants del barri de Gràcia, col·laborant entre nosaltres per tal que el nostre barri tingui més vida pròpia.

Molt més que un espai

Com a professionals del lleure, oferim tallers i activitats per a totes les edats. Considerem que gaudir del lleure és bàsic per el desenvolupament personal i psicològic de qualsevol persona: nens, adolescents o persones amb disminució.

A Viu el lleure també us donem la possibilitat de completar la vostre festa d’aniversari o esdeveniment. Oferim els serveis d’animació, decoració i càtering perquè pugueu gaudir de la vostra festa, adaptant-nos a les vostres necessitats. Trobareu més informació a l’apartat Serveis del nostre web.

A més, al llarg de tot l’any també es realitzaran conferències i jornades gratuïtes per que pogueu gaudir del nostre local e instal·lacions. Si esteu atents a l’apartat d’Activitats del nostre web estareu al dia de tots aquests esdeveniments.


Les nostres instal·lacions

El nostre local disposa de 120 m2 per a realitzar la teva activitat personal, aniversari, conferència o esdeveniment. A més, degut a la dificultat d’aparcament de la zona, disposem d’un pàrquing concertat per que us pugueu desplaçar amb transport privat sense preocupar-vos del vostre vehicle a un preu molt raonable.

Viu el lleure compta amb diversos equipaments per a satisfer les teves necessitats:

  • Cadires i taules que pots col·locar com vulguis, fins a un màxim de 50 persones
  • Connexió a internet sense fils a tot el local
  • 2 espais separats però comunicats (l’espai principal diàfan i un més petit i tranquil)
  • 2 televisors de pantalla plana (un a cadascun dels espais)
  • Un equip de música per a posar les teves cançons preferides
  • Un espai de cuina tipus office equipat amb nevera, cafetera i microones
  • Un espai de joc amb joguines varies, pissarra i tauleta pels més petits
  • Dos banys (un d’ells adaptat per a persones amb discapacitat)
  • Interior adequadament insonoritzat
  • Un aparell de DVD i una videoconsola Wii amb dos comandaments